Sammenlign tilbud på varmepumper på Sjælland

Få altid tilbud fra flere lokale installatører, før du vælger

Få tilbud på varmepumper på Sjælland

Varmepumpe.dk er en gratis og uforpligtende tilbudstjeneste, hvor du kan få flere tilbud på varmepumper. Sammenlign leverandører på Sjælland og vælg det bedste tilbud for dig.

Bor du på Sjælland eller i et omkringliggende område, kan du bruge vores sammenligningstjeneste. Varmepumpe.dk samarbejder nemlig med kompetente varmepumpeleverandører og -installatører i dit område.

Sådan gør du
 1. Udfyld skemaet

  Svar på nogle få spørgsmål om dine behov og hvilken varmepumpe, du ønsker. Det tager ikke mere end et par minutter.

 2. Få tilbud

  Du bliver kontaktet af op til tre lokale varmepumpeleverandører, som installerer varmepumper på Sjælland.

 3. Vælg din foretrukne varmepumpeleverandør

  Vælg den leverandør, som tilbyder den bedste løsning for dig. Du kan også sige nej til alle tilbud. Det er 100 % uforpligtende at få tilbud via Varmepumpe.dk.

Få flere tilbud på varmepumper

Nemt og uforpligtende

Når du udfylder skemaet, bliver du inden for kort tid kontaktet af op til tre varmepumpeleverandører på Sjælland. De giver dig gode tilbud på varmepumper og installationen af dem.

Du skal bare sammenligne deres priser og vælge det tilbud, som passer dig bedst. Hvis ingen af tilbuddene falder i din smag, kan du altid takke nej til dem alle.

Vidste du, at du kan opnå en besparelse på op til 50 % ved at skifte til en luft til vand-varmepumpe fra eksempelvis fyringsolie, træpiller eller gasfyr i din bolig?

Sammenlign tilbud nu

Usikker på hvilken varmepumpe du skal vælge?

Det er de færreste, som har et indgående kendskab til de forskellige typer af varmepumper. Derfor kan det være svært at vide, hvilken varmepumpe du skal vælge til din bolig.

Læs mere om de forskellige varmepumpetyper her:

 • Luft til vand-varmepumpe anbefales til nybyggeri eller velisolerede boliger med vandbåren varme. Den henter energi fra luften ude og varmer via enten vandbåren gulvvarme eller radiatorer.
 • Jordvarme anbefales også til nybyggeri eller velisolerede boliger med vandbåren varme. Ved jordvarme hentes energien op fra jorden og varmer via et varmeanlæg i boligen. Det kræver som oftest et udendørsareal på mellem 350 og 750 kvadratmeter at anlægge jordvarme, fordi der skal graves mange meter jordslange ned.
 • Luft til luft-varmepumpe anbefales til sommerhuse eller som supplerende varmekilde i en helårsbolig. Denne type varmepumpe henter energi fra luften udenfor og varmer/køler boligen ved at cirkulere luften gennem indedelen.

Få tilbud på din foretrukne varmepumpetype

Om Varmepumpe.dk

Varmepumpe.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter tilbud på varmepumper. Vores dygtige samarbejdspartnere kan give dig tilbud på luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper og jordvarme.

Tjenesten er uforpligtende at bruge og sikrer, at du får gode tilbud på en nem og hurtig måde.

Varmepumpe.dk er udviklet og drevet af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der også står bag andre tjenester som Bredbånd.com, Forsikring.dk og El.nu.

Hvert år hjælper vi over en million mennesker i Europa med at få bedre tilbud på bredbånd, ejendomsmæglere og strømaftaler. Læs mere om os her.

Indhent tilbud på varmepumper

check icon

Spar tid

Spild ikke tiden med at indhente tilbud. Lad professionelle og kompetente installatører kontakte dig med gode tilbud.

check icon

Spar penge

En varmepumpe er en dyr investering, men på længere sigt kan den reducere dit strømforbrug med op til 50 % og spare dig penge.

check icon

Øg boligværdien

En varmepumpe forbedrer boligens karakter på energiskalaen. Det kan øge boligens værdi, når du engang skal sælge.

Få tilbud på varmepumper