Sammenlign tilbud på aircondition

Få op til tre tilbud på varmepumper til køling fra flere leverandører

Aircondition med varmepumpe

Vidste du, at du kan bruge en varmepumpe til nedkøling af dit hjem i de varme sommermåneder? Med en varmepumpe kan du få behagelige temperaturer indenfor hele året rundt.

Udfyld skemaet og få tilbud på varmepumper, der kan bruges som aircondition, fra op til tre leverandører i nærheden af dig. Tjenesten er uforpligtende, og du bestemmer selv, om du vil takke ja til et af tilbuddene.

Behagelig temperatur

En varmepumpe giver dig en rar indetemperatur hele året. Den køler om sommeren og varmer om vinteren.

Sov bedre om sommeren

Med kølefunktionen på moderne varmepumper kan du få en behagelig temperatur i soveværelset og forbedre din søvn.

Forbedre indeklimaet

En varmepumpe kan optimere indeklimaet ved at mindske dårlig lugt, mug og regulere luftfugtigheden samt rense luften.

Indhent tilbud på varmepumpe her

Skøn nedkøling på varme sommerdage

En varmepumpe er stort set ikke anderledes end de klimaanlæg, vi er vant til at se i udlandet. Faktisk har de fleste varmepumper mulighed for både køling og opvarmning af hjemmet. Når varmepumpen skal nedkøle i stedet for opvarme, vendes processen i pumpen blot om.

Er du træt af en alt for varm bolig, når solen står højt på himmelen om sommeren, bør du derfor overveje at anskaffe dig en varmepumpe til køling.

Hvis du desuden har et tilsvarende temperaturproblem om vinteren, kan en varmepumpe være den helt rigtige beslutning for dig.

Når du udfylder skemaet, modtager du tilbud fra op til tre leverandører af varmepumper, så du kan få en jævn og behagelig indendørstemperatur hele året.

Få op til tre tilbud på en varmepumpe

Effektiv køling med luft til luft-varmepumpe

De fleste moderne luft til luft-varmepumper har en kølefunktion. Det vil sige, at de kan sende dejlig kølig luft ud i dit hjem på en varm sommerdag i Danmark.

En luft til luft-varmepumpe er en god løsning til sommerhuse, der skal køles ned om sommeren og opvarmes om vinteren. Den er også ideel til helårsboliger, hvor temperaturen skal sænkes, når sommervejret omdanner stue eller soveværelse til en sauna.

Sådan fungerer luft til luft-varmepumpe til nedkøling

Luft til luft-varmepumpens funktion vendes om, når den bruges til køling i stedet for opvarmning. Derved producerer den kold luft, der nedkøler boligen gennem aktiv køling. Varmepumpen køler primært det rum, hvor inddelen sidder.

Hold øje med luft til luft-varmepumpens SEER-værdi samt den maksimale kapacitet ved køledrift, når du leder efter en varmepumpe til køling. Jo bedre den er til at køle, jo højere SEER-værdi har den. En SEER-værdi på over 7 er god, og værdier over 10 er fremragende.

Når varmepumpen køler, bruger den typisk mere strøm end ved opvarmning. Dog vil luft til luft-varmepumpen som regel stadig være mere energieffektiv sammenlignet med almindelige airconditionanlæg.

Modtag tilbud på en ny varmepumpe nu

Nedkøling med luft til vand-varmepumpe og jordvarmeanlæg

Både luft til vand-varmepumper og jordvarmeanlæg kan bruges til at nedkøle dit hjem, når temperaturen stiger i sommerhalvåret og forvandler huset til en ovn.

Varmepumperne er koblet sammen med boligens vandbårne varmesystem, og anvendes derfor typisk i helårsboliger.

Luft til vand-varmepumpen er dyrere sammenlignet med en luft til luft-varmepumpe, men jordvarmeanlægget er klart den dyreste varmepumpe at få installeret. Dog er den også den mest energieffektive varmepumpe.

Hvordan køler luft til vand-varmepumper og jordvarmeanlæg?

De to typer af varmepumper køler gennem passiv køling. Det vil sige, at den naturlige kulde i luften eller jorden udnyttes til at sænke temperaturen i det vandbårne varmesystem som radiatorer og/eller gulvvarmesystemer.

Dermed producerer varmepumperne ikke aktivt kold luft for at nedkøle boligen. I stedet trækker varmepumperne varmen ud af luften inden for, så radiatorerne og gulvvarmen bliver koldere end indeluften, og på den måde stille og roligt sænker temperaturen.

Det betyder også, at du gradvist kan opnå en mere jævn temperatur med både luft til vand-varmepumpen og jordvarmepumpen end med en luft til luft-varmepumpe, da alle radiatorer er med til at køle rumtemperaturen.

Dog køler de to varmepumper hverken lige så meget eller lige så hurtigt som en luft til luft-varmepumpe. Vil du derfor have et kølesystem, der lynhurtigt kan nedkøle din stue eller dit soveværelse, kan du med fordel installere en luft til luft-varmepumpe.

Sammenlign tilbud på varmepumper

Hvilken varmepumpe skal du vælge til køling?

Hvis du er i tvivl om, hvilken varmepumpe, der er den rette for dig, kan du udfylde skemaet og indhente op til tre tilbud for forskellige leverandører af varmepumper.

Sammenlign tilbuddene og vælg den varmepumpe, der bedst passer til dig og dine behov. Du forpligter dig ikke til noget, så du kan blot takke nej til tilbuddene, hvis du ikke er tilfreds med nogen af dem.

Indhent op til tre tilbud på varmepumper nu

check icon

Spar tid

Lad professionelle og kompetente installatører kontakte dig med tilbud på en varmepumpe til køling, så slipper du for at bruge tid på det.

check icon

Spar penge

En varmepumpe kan være en dyr investering, men i det lange løb kan den spare dig for penge ved at mindske dit strømforbrug.

check icon

Få behaglige temperaturer hele året

En varmepumpe forbedrer boligens indeklima og kan sænke temperaturen på en varm sommerdag.

Få tilbud på varmepumper til køling nu