Om os

Hos Varmepumpe.dk arbejder vi på at udvikle markedets bedste sammenlignings- og tilbudstjeneste for varmepumper. Vi vil gerne hjælpe dig med at få et overblik over forskellige tilbud og finde tilstrækkelig information om varmepumper, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.

For os er forbrugeren vigtigst. Det afspejles i den tjeneste, vi tilbyder, og i de partnere vi samarbejder med.

Vores mål er at knytte dig som kunde op med virksomheder, der kan levere varmepumper af høj kvalitet, som lever op til dine kriterier.

Vores tilbudstjeneste

Vores tilbudstjeneste skal gøre det så nemt som muligt for dig at indhente tilbud på varmepumper.

Når du udfylder formularen, bliver du kontaktet af vores samarbejdspartnere, som giver dig deres bedste tilbud på varmepumper. På den måde kan du nemt sammenligne kvalitet og pris.

Det er gratis og uforpligtende at udfylde formularen. Når du har modtaget ét eller flere tilbud, står det dig frit for at takke nej, hvis du ikke har fået et tilbud, som passer til dig og din bolig.

Vores artikler

På Varmepumpe.dk arbejder vi hele tiden på at skrive artikler, der giver dig relevant information om forskellige produkttyper, samt tips til hvordan du vælger det produkt, der passer til dig og din boligtype.

I vores artikler kan du læse om både fordele og ulemper ved at skifte til en varmepumpe. Det vedrører bl.a. tilskud fra Energistyrelsen, indeklima, varme om vinteren, køling om sommeren og din elregning.

Vi håber, artiklerne hjælper dig med at opbygge et godt grundlag for at tage et informeret valg, så du ender op med lige præcis det produkt, der passer til din bolig.

Hvem står bag tjenesten?

Vi er en del af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der har mere end ti års erfaring med udvikling af forbrugerrettede nichetjenester til sammenligning af produkter og services.

Nettbureau står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester som Bredbånd.com, A-kasse.nu, Strøm.net og Alarm.dk. Du kan læse mere om os, og hvad vi arbejder med på Nettbureaus hjemmeside.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du nå os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine data

De oplysninger, du opgiver, vil kun blive sendt til de relevante forhandlere af varmepumper. Vi bruger ikke dine personlige oplysninger til andet end at give dig gode tilbud på varmepumper.

Det eneste, du modtager fra os, er en bekræftelse på e-mail, efter du har indsendt formularen. Læs mere om, hvordan vi håndterer persondatasikkerhed.