Billede af os fra Nettbureau der arbejder på, at du kan få gode tilbud på varmepumper.

Om Varmepumpe.dk

Varmepumpe.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til dig, der leder efter enten luft til luft-varmepumpe, luft til vand-varmepumpe eller en jordvarmepumpe. Vi hjælper både private og virksomheder med at finde en god varmepumpe.

Der findes mange forskellige typer varmepumper, og der kan være stor forskel på både pris- og kvalitetsniveau – men det bliver hurtigt en tidsrøver, hvis du selv skal i gang med at indhente tilbud og krydstjekke priser.

Vores mål er at gøre det så ukompliceret som muligt for dig som forbruger at indhente tilbud på varmepumper fra flere leverandører på én gang.

Varmepumpe.dk sætter dig i kontakt med leverandører, der kan installere varmepumper af høj kvalitet, som passer til din bolig eller virksomhed.

Sådan bruger du Varmepumpe.dk

Varmepumpe.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som gør det nemt for dig hurtigt at indhente tilbud på lige præcis den varmepumpe, du har behov for. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen, beskriv hvilken type varmepumpe du er på jagt efter, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de relevante varmepumpeleverandører.
  3. Du bliver kontaktet af op til tre leverandører af varmepumpe. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde en varmepumpe, der passer til dig og dine behov.

Din varmepumpeguide

En varmepumpe er en investering, der både er god for dit indeklima og miljøet. Men hvilken varmepumpe skal du vælge, hvor finder du de bedste priser, og kan du få tilskud til varmepumpe?

Når du får flere tilbud på varmepumpe, får du en bedre fornemmelse for, hvad en varmepumpe koster og et godt udgangspunkt for at forhandle med leverandørerne. Derfor bør du altid få mindst tre tilbud.

Vi samarbejder med flere varmepumpeleverandører og -installatører, der kan give tilbud på både luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper og jordvarme. Vi sætter dig i kontakt med ordentlige leverandører af varmepumper, der passer til dig og dine behov.

Varmepumpe.dk er din guide til at finde den helt rigtige varmepumpe. Vi sørger for, at du altid nemt og hurtigt kan indhente tilbud fra flere leverandører, og samler alt den viden, du har brug for, i vores artikler og guides.

Varmepumper – artikler og guides

På Varmepumpe.dk arbejder vi hele tiden på at skrive artikler, der giver dig de bedste forudsætninger for at vælge en god varmepumpe til en fair pris.

Du kan blandt andet læse om fordele og ulemper ved at skifte til en varmepumpe, hvordan varmepumper påvirker indeklimaet, og hvilke varmepumper der kan bruges til køling om sommeren.

Du kan også læse vores guides – eksempelvis til hvordan du søger energitilskud til varmepumper.

Vi håber, artiklerne gør dig klogere på varmepumper generelt, så du kan vælge den bedste varmepumpe til den bedste pris.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal investere i en varmepumpe, skifte forsikring eller leder efter en ny a-kasse.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at finde varmepumper, skifte elaftaler og få bedre forsikringer. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet alarmer og flyttefirmaer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.no.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Varmepumpe.dk til at indhente tilbud på varmepumper, skal du opgive nogle personlige oplysninger i kontaktformularen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med at finde en god varmepumpe. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.