En service for dig, der leder efter kvalitetsvarmepumper

Vi arbejder med at udvikle markedets bedste tilbudstjeneste for varmepumper, så du kan få tilstrækkelig information til at kunne tage den rigtige beslutning. Du bliver kontaktet af vores samarbejdspartnere og modtager op til tre uforpligtende tilbud.

Kundeløfte

For os er forbrugeren vigtigst, og dette afspejles i den service, vi tilbyder, samt hvilke partnere vi samarbejder med. Varmepumpe.dk har som mål at knytte dig som kunde op med selskaber, der kan levere varmepumper af høj kvalitet, og som samtidig ser godt ud indenfor hos dig.

Sådan fungerer det

Vores service hjælper dig med at finde det rigtige produkt til dine behov til konkurrencedygtige priser. Du finder også artikler med information om produkter, priser og markedet, ud over nyttige artikler om det, du har spørgsmål til. På den måde hjælper vi dig med at vælge det rigtige produkt, og du sparer penge og tid.

Du får tilbud fra op til tre selskaber, som kan levere varmepumpe på din adresse. Du bestemmer selv, om du vil takke ja til tilbuddene eller ikke. Det eneste, du risikerer, er at få en god pris på en solid og god varmepumpe

Prøv selv!

Brug formularen på forsiden for at indhente uforpligtende tilbud på varmepumper fra flere selskaber.

Herudover giver vi dig relevant information om forskellige produkttyper, samt tips til hvordan du skal vælge rigtigt for dine behov. På den måde får du et godt grundlag til at tage et informeret valg.

I vores artikler kan du læse mere om fordele ved varmepumpe som tilskud fra Energistyrelsen, bedre indeklima, stabil varme om vinteren, køling om sommeren og lavere elregning uden at det bliver på bekostning af dit interiør. Vores samarbejdspartnere leverer alt fra traditionelle, prisbillige modeller til designmodeller og gulvmodeller, som passer godt i indretningen, selv for de mest kræsne.

Kontaktinfo

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Varmepumpe.dk er en tilbudsservice, som er udviklet, ejet og drevet af Nettbureau AS. Vi driver også bredbånd.com, alarm.dk, a-kasse.nu og strøm.nu.

Kontakt os

Send os en e-mail

Services

Varmepumpe.dk giver dig en enkel og gratis måde at indhente tilbud fra flere leverandører af varmepumpe.

Finn bedste varmepumpe