Varmepumpe: Luft til luft

En luft til luft-varmepumpe er et budgetvenligt bud på en varmepumpe, der kan bruges til at opvarme dit sommerhus eller som supplement til din helårsbolig. Brug Varmepumpe.dk til at blive klogere på, hvad en luft til luft-varmepumpe er, og om du bør investere i en.

Modtag tilbud på luft til luft-varmepumpe

Leder du efter tilbud på varmepumpe til dit hjem eller din virksomhed? Du kan bruge vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på varmepumpe.

Udfyld formularen og bliv kontaktet med tilbud på varmepumpe. Det er gratis, og du bestemmer selv, om du vil takke ja eller nej til tilbuddet.

  • Spar penge på opvarmning
  • En varmepumpe kan reducere dine varmeudgifter med op til 50 %.
  • Et miljøvenligt alternativ
  • Skifter du fra fossilt brændstof, kan du spare miljøet for, hvad der svarer til seks biler om året.
  • Bedre indeklima
  • Varmepumper har positiv effekt på indeklimaet, især hvis du har astma eller allergi.

Hvad er en luft til luft-varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe kan bruges til at varme ét eller flere rum op i din helårsbolig eller til at sørge for varmen i dit sommerhus.

Af udseende minder en luft til luft-varmepumpe om et airconditionanlæg. Den består af en udendørsdel, som monteres på huset, og en indendørsdel, som monteres på en væg inde i huset.

Luft til luft-varmepumper trækker varmen ud af luften udenfor huset, opvarmer luften og blæser den ind i huset. Den bruger altså varmeenergien fra luften udenfor til at opvarme luften inde i huset.

Indhent tilbud på luft til luft-varmepumpe

Hvornår skal jeg vælge en luft til luft-varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe er velegnet til at varme et sommerhus op. Den er relativt billig at anskaffe og kan fungere som et miljøvenligt alternativ til elradiatorer, som ofte benyttes i sommerhuse, hvor der ikke er trukket varmerør.

Hvis du har en mindre helårsbolig, der er placeret i et område uden fjernvarme, kan en luft til luft-varmepumpe også være et godt valg for dig.

En luft til luft-varmepumpe kan også være en god idé for dig, der gerne vil have et mere miljøvenligt supplement til elvarme, olie eller naturgas i din helårsbolig.

Vær opmærksom på, at en luft til luft-varmepumpe ikke kan varme brugsvand op og heller ikke egner sig til at varme mange små rum op. Luft til luft-varmepumper er bedst til at opvarme store, sammenhængende rum – f.eks. køkken-alrum.

Få tilbud på luft til luft-varmepumpe

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?

De billigste luft til luft-varmepumper koster et par tusinde kroner. Men det anbefales, at du bruger ca. 10.000 kroner, hvis du vil have en varmepumpe af god kvalitet, som holder længe.

Derudover vil der være omkostninger forbundet med installation af varmepumpen. Den samlede pris på en luft til luft-varmepumpe ender dermed et sted mellem 15.000 og 30.000 kroner.

Luft til luft-varmepumper er billigere end både luft til vand-varmepumper og jordvarme, der begge kræver en større investering i forbindelse med installation. Til gengæld har de begge en længere levetid end luft til luft-varmepumper og giver en højere besparelse på din elregning, fordi de også kan anvendes til at opvarme vand.

Luft til luft-varmepumpen kan altså bedst betale sig, hvis du har et lavt energiforbrug, eller hvis du ikke er klar til at investere store summer i at installere en ny energikilde.

Hvis du gerne vil modtage et godt tilbud på luft til luft-varmepumpe, kan du bruge vores tilbudstjeneste og udfylde formularen her på siden. Så bliver du kontaktet med tilbud på varmepumpe. Vores samarbejdspartnere er også klar med gode råd og faglige sparring.

Enkelte steder i Danmark har vi kun én samarbejdspartner, som kan give dig tilbud, men de fleste steder har vi flere. Vi arbejder hele tiden på at finde de bedste samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud, uanset hvor i landet du befinder dig.

Indhent tilbud på luft til luft-varmepumpe

Vores mål er, at du altid modtager mere end ét tilbud, så du kan vælge det bedste. De fleste gange lykkes det, men nogle gange finder vi kun én samarbejdspartner, der kan levere et godt tilbud baseret på dine behov. Vi arbejder hele tiden på at finde flere gode samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud.

check icon

Mere komfort

En varmepumpe kan både varme og køle din bolig. Uanset årstid får du en behagelig temperatur i dit hjem.

check icon

Øget boligværdi

En varmepumpe forbedrer boligens karakter på energiskalaen. Det kan øge boligens værdi.

check icon

Spar penge

En varmepumpe kan reducere dit varmeforbrug med op til 50 %. På kort tid har du sparet omkostningen.

Få tilbud på varmepumpe