Varmepumpe.dk hjælper leverandører og installatører med at komme i kontakt med potentielle kunder.

Få flere kunder med Varmepumpe.dk

Varmepumpe.dk sætter privatpersoner og virksomheder i kontakt med varmepumpeleverandører og -installatører i hele Danmark. Når du er en del af vores netværk af professionelle fagfolk, er det nemt at komme i kontakt med nye kunder.

Bliv samarbejdspartner

Går du glip af værdifulde henvendelser fra potentielle kunder, der har brug for en ny varmepumpe? Når du er samarbejdspartner hos Varmepumpe.dk, hjælper vi dig med at komme i kontakt med lige præcis den målgruppe, du gerne vil ramme.

Det vi tilbyder – kort fortalt
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen bindingsperiode – du kan opsige fra dag til dag, hvis du ikke er tilfreds
  • Du vælger selv, hvor mange henvendelser pr. dag/uge/måned din virksomhed vil tage imod
  • Segmentér ud fra varmepumpetyper – Hvis du eksempelvis kun vil have henvendelser vedrørende luft-vand-varmepumper, er det intet problem
  • Hver henvendelse deles maks. med to andre aktører
  • Du faktureres bagudrettet for de leads, din virksomhed modtager
  • Alle henvendelser sendes lynhurtigt og behandles i henhold til GDPR.

Bliv en del af vores netværk og øg dit salg – uden at bruge urimeligt mange timer og penge på markedsføring. Hos Varmepumpe.dk sætter vi bolig- og virksomhedsejere, der aktivt søger efter tilbud på varmepumper, i kontakt med lokale varmepumpeleverandører.

Hvis du vil have et frit og fleksibelt samarbejde, tilbyder vi lige præcis det, du mangler. Du vælger selv, hvor mange leads du vil modtage, og hvornår du vil modtage dem. Nysgerrig? Lad os forklare, hvordan vi kan øge din kundeportefølje.

Ja tak, fortæl mere!

Kvalitetsbevidste og seriøse kunder

Som professionel samarbejdspartner på Varmepumpe.dk, modtager du leads fra potentielle kunder, der leder efter en god og kvalitetsbevidst udbyder i deres lokalområde.

Vores tilbudstjeneste gør det nemt for forbrugeren at finde den bedste installatør og nemt for dig at komme i kontakt med de kunder, der har brug for lige præcis din ekspertise. Det er win-win for alle parter.

Kom i kontakt med nye kunder

Det er vigtigt for os, at du som leverandør føler, at der er relevans og kvalitet i de forespørgsler, du modtager. Det er essentielt for både vores brugere og leverandører, at der er en meningsfuld sammenhæng mellem behov, kompetencer og eventuelt geografi.

Varmepumpe.dk adskiller sig fra andre aktører, som kun fokuserer på pris. Vi henvender os til kvalitetsbevidste og seriøse kunder, som søger en dygtig varmepumpeinstallatør. Vi vil gerne give dig og din virksomhed højere og bedre volume på henvendelser.

Vi gør det nemt for forbrugerne at få tilbud fra professionelle leverandører – og nemt for dig som varmepumpeleverandør at få nye kunder i butikken. Det lyder alt sammen meget godt, ikke? Men vi er ikke helt færdige med at præsentere os selv. Det bliver endnu bedre.

Jeg vil være samarbejdspartner

Du konkurrerer med flere, men aldrig mere end to

En grundsten hos Varmepumpe.dk er, at brugerne får tilbud fra flere leverandører. Det er altid lidt irriterende at konkurrere med andre. Det ville jo være nemmere at få serveret nye kunder på et sølvfad. Det ved vi. Men for os handler det om at sikre kvalitet for både vores brugere og samarbejdspartnere.

Brugerne får via Varmepumpe.dk mulighed for at afsøge markedet, og din virksomhed får kun leads fra seriøse kunder, som er oprigtigt interesserede i dine tilbud. Du skal ikke kæmpe for at overbevise dem om, at de skal installere en varmepumpe. Du skal blot give dem et godt tilbud.

Ja tak, jeg vil have flere kunder

Vi kunne godt vælge at lade så mange som muligt kontakte brugerne med deres tilbud. Det er der andre, som gør. Men det synes vi ikke er optimalt. Hverken for jer som virksomhed eller for brugerne.

Vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Derfor får brugerne op til tre gode tilbud, der passer til deres forespørgsel, og du skal aldrig konkurrere med mere end to andre udbydere. Det, synes vi, er fair for alle parter.

Hvem er vi?

Varmepumpe.dk er drevet og udviklet af IT-virksomheden Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester. Vi har mange års erfaring og driver i dag mere end 30 af slagsen i 4 lande.

I Danmark driver vi blandt andre Bredbånd.com, Alarm.dk og A-kasse.nu. Du kan læse mere om os og vores tjenester på Nettbureaus hjemmeside.

Vi giver ikke brugerne anbefalinger om, hvilken leverandør de bør vælge. Alle leverandører og installatører, der bruger vores tjeneste, har det præcis samme udgangspunkt, når de modtager en forespørgsel via Varmepumpe.dk. Brugeren vælger frit, hvilket tilbud hun vil takke ja til.

Få mere information

Fordele ved leads fra Varmepumpe.dk

check icon

Sikkert og simpelt system

Vores tekniske system er udviklet over lang tid og holder en høj standard. Du får lynhurtigt henvendelser fra potentielle kunder.

check icon

Du betaler bagudrettet

Du faktureres bagudrettet for de leads, du modtager. Du kan begrænse antal leads for at kontrollere omkostningerne.

check icon

Intet opstartsgebyr

Når du bliver en del af vores netværk, begynder vi at levere leads. Nemt og hurtigt. Du skal ikke betale for at komme i gang.

check icon

Ingen bindningsperiode

Når du samarbejder med os, binder du dig ikke til noget. Du kan pause eller stoppe samarbejdet fra dag til dag, hvis du ikke er tilfreds.

check icon

Høj kvalitet

Alle henvendelser sendes direkte og behandles i henhold til GDPR. Vores system sørger for, at du ikke modtager useriøse leads.

check icon

Du har fuld kontrol

Du vælger selv, hvor mange leads du vil modtage i måneden, på hvilke varmepumpetyper, fra hvilke områder osv.

Sådan kommer du i gangcheck icon

Bliv samarbejdspartner

Udfyld kontaktformularen eller send en mail til nikolai@varmepumpe.dk.

check icon

Modtag leads

Få forespørgsler på tilbud fra brugere, der aktivt leder efter tilbud på varmepumpe.

check icon

Få nye kunder

Skab personlig kontakt med potentielle kunder og øg dit salg.

Jeg vil samarbejde med jer!